CORTENSTAAL

Garden of Steel

PASSIE & DETAIL

Service & persoonlijk contact

Gestart door twee broers die de passie voor het staalbewerken van hun vader hebben meegekregen, is Garden of Steel inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar we met 15 personen werken. In onze werkplaats in Schoorl werken uitsluitend ambachtslieden die de beste kwaliteit willen leveren. We weten dat zorg en aandacht het verschil maakt. Dat ziet u terug in onze producten én merkt u in het contact met ons. Wij geloven dat persoonlijk contact beter werkt en uit de reacties van ons klanten blijkt dat zij hier ook blij van worden. Ook hebben wij alles in eigen beheer waardoor we onze service hoog kunnen houden, we de afspraken die we maken na kunnen komen en niet afhankelijk zijn van derde partijen.

Bij ons krijgt u altijd direct de best-mogelijke prijs. Zodoende kunnen wij werken volgens het principe prijs is prijs. Hadden wij u nog korting kunnen aanbieden, dan zou u anders dus teveel betalen. Daar houden wij niet van. Verder vinden wij het belangrijk om als onderneming ook op sociaal vlak onze bijdrage te leveren. In de huidige tijd waarin er een steeds groter tekort aan ambachtslieden komt stimuleren we jongeren om enthousiast te worden voor de metaalbewerking en leiden we ze op.

Daarnaast steunen we diverse goede doelen, omdat we graag een bijdrage leveren aan onze omgeving. Hoe we daarin bijdrage leest u bij goede doelen.

PARTICULIEREN

Als particulier kunt u direct bij ons terecht.
Doormiddel van korte lijnen kunnen wij u makkelijk en snel van dienst zijn.

HOVENIERS & TUINARCHITECTEN

Wij mogen vele hoveniersbedrijven en tuinarchitecten tot onze vaste klanten rekenen. Samen zorgen we voor de mooiste tuincreaties.

BEDRIJVEN

Onze producten worden ook gebruikt voor projecten bij architecten, overheidsinstellingen en bedrijven in diverse andere branches.

  • Persoonlijk contact

Als familiebedrijf beseffen we hoe belangrijk persoonlijk contact en service is.

  • Eigen Werkplaats

De levertijd vanuit onze eigen werkplaats bedraagt ongeveer één week.

  • Eigen Transport

Door ons eigen transport zijn we flexibel.

  • Maatwerk

Wij leveren alleen maatwerk zodat onze producten perfect bij uw situatie passen.

  • Voordelig

Wij geven u altijd meteen de best-mogelijke prijs.

HEEFT u vragen of wilt u advies?

Geen probleem. Wij denken graag met u mee.

CORTENSTAAL

GARDEN OF STEEL

PASSIE & DETAIL

KWALITEIT, SERVICE & PERSOONLIJK CONTACT

Gestart door twee broers die de passie voor het staalbewerken van hun vader hebben meegekregen, is Garden of Steel inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar we met 15 personen werken. In onze werkplaats in Schoorl werken uitsluitend ambachtslieden die de beste kwaliteit willen leveren. We weten dat zorg en aandacht het verschil maakt. Dat ziet u terug in onze producten én merkt u in het contact met ons.

Bij Garden of Steel doen we het op onze eigen manier. Zo hebben wij geen webshop. Wij geloven dat persoonlijk contact beter werkt en uit de reacties van ons klanten blijkt dat zij hier ook blij van worden. Ook hebben wij alles in eigen beheer waardoor we onze service hoog kunnen houden, we de afspraken die we maken na kunnen komen en niet afhankelijk zijn van derde partijen.

Bij ons krijgt u altijd direct de best-mogelijke prijs. Zodoende kunnen wij werken volgens het principe prijs is prijs. Hadden wij u nog korting kunnen aanbieden, dan zou u anders dus teveel betalen. Daar houden wij niet van.

Verder vinden wij het belangrijk om als onderneming ook op sociaal vlak onze bijdrage te leveren. In de huidige tijd waarin er een steeds groter tekort aan ambachtslieden komt stimuleren we jongeren om enthousiast te worden voor de metaalbewerking en leiden we ze op. Daarnaast steunen we diverse goede doelen. Hier zullen we u later nog verder over informeren.

PARTICULIEREN

Als particulier kunt u direct bij ons terecht.
Doormiddel van korte lijnen kunnen wij u makkelijk en snel van dienst zijn.

HOVENIERS & TUINARCHITECTEN

Wij mogen vele hoveniersbedrijven en tuinarchitecten tot onze vaste klanten rekenen. Samen zorgen we voor de mooiste tuincreaties.

BEDRIJVEN

Onze producten worden ook gebruikt voor projecten bij architecten, overheidsinstellingen en bedrijven in diverse andere branches.

De voordelen van Garden of Steel

  • Vrijblijvend advies

Heeft u een vraag over uw project of product? Advies is bij ons altijd gratis.

  • Jarenlange ervaring

Als geen ander zijn we vertrouwd met laswerk, bewerken van staal en constructiewerk.

  • Compleet ontzorgen

Door transparant te zijn, gewoon te doen wat we afspreken weet u precies waar u aan toe bent.

  • A-kwaliteit producten

Massieve materialen en solide constructies verzekeren een lange levensduur.